Alpiniada Vadu Crişului 2003

În 24-26 octombrie s-a tinut editia cu numãrul 49 a Alpiniadei de la Vadu Crisului. Premiile, desi n-au fost multe, au fost asigurate de "Victor SRL" din Oradea, de la care am primit asigurãri cã la anul vom avea premii mult mai consistente. Cu aceastã ocazie transmitem felicitări celor din Cluj pentru participare. Mulţumim pentru ţuica de cea mai buna calitate oferitã ca premiu prin amabilitatea domnului Victor.

Desi conditiile meteo în ziua de sâmbãtã au fost ideale pentru cãtãrat participarea restransã a lãsat de dorit. Sperãm ca anul viitor sã fie mai multi împãtimiti ai muntelui care sã ne onoreze cu prezenta lor.

Acestea fiind spuse multumim clujenilor (Cristina Popovici, Diana Pera si Adrian Negrean) care au facut drumul pânã la Vad si sperãm ca pentru anul viitor exemplul lor sã fie unul de urmat si de altii. Editia de anul acesta a fost cum am mai spus si înainte de desfasurarea ei o micã cenusãreasã a editiei jubiliare de anul viitor care promite sã fie una exceptionalã din punct de vedere al premiilor (existã promisiuni pentru suma de 1000USD), al organizãrii (ea dorind a se desfasura atât ca alpiniadã cât si ca un concurs de escaladã dificultate) si sperãm noi cã si participarea va fi pe mãsurã.