A fost Alpiniada Vadu Crisului 2004 - ultima

Între 21 si 23 octombrie în zona Suncuius – Vadu Crisului a avut loc întâlnirea prilejuita de Alpiniada Vadu Crisului, editie jubiliara. Vremea s-a cam jucat cu nervii nostri: nici ploaie, nici frumos. Suficient sa nu fie cum ar fi fost de dorit (vorba unui hâtru: „scafandrie montana”). La proba de escalada, chiar si cu stânca uda au fost în jur de 60 de participanti (toti intercarpatici). Am încheiat pe întuneric.

A doua zi, cei cazati la casute, au facut blatul si la cazare si la concurs. Au ramas totusi 6 echipe si pentru traseele de alpinism, care se pare ca au cam placut (chiar si cu portiunile umede inerente). Multumim pentru încredere. Seara a urmat ultima proba: cea de ingurgitat cârnati fripti! Nimeni n-a facut „top” iar cei la care palinca a ajuns mai greu au fost descalificati, având probleme cu digestia.

Multumim participantilor, sponsorilor generosi, si invitam pe oricine doreste, si crede ca poate, sa preia organizarea cupei în continuare, deoarece misiunea noastra credem ca s-a încheiat în aceasta privinta.

Cu sincera prietenie Adrian Pauta – Cassio Montana.